Confruntare nebună, cu răsturnări de situații: Gloria Lunca Teuz Cermei – AFC Unirea 1924 Alba Iulia 4-2 (2-1)

Îndosariat în: Sport |

Două vecine de clasament, Gloria Lunca Teuz Cermei şi AFC Unirea 1924 Alba Iulia, s-au înfruntat astăzi, în ultima rundă din Seria a IV-a a Ligii a 3-a, miza acestui joc fiind terminarea campionatului pe poziţia a 8-a a ierarhiei, după ce ambele combatante au avut emoţii în privinţa menţinerii în eşalonul terţ.

O partidă nebună, în care uniriștii au condus cu 1-0 și  au egalat la „2” (dublă a căpitanului Selagea), dictându-se 4 lovituri de pedeapsă, câte două de fiecare parte.

Au marcat: Diarra (20), Adrian Suslak (43 – pen.), Florin Brînduşe (79), Sorin Nistor (87 – pen.), respectiv Selagea (10, 65, penalty)

Unirea Alba Iulia a ratat șansa de a încheia această ediție de campionat pe poziția a 8-a și au terminat stagiunea pe locul al 11-lea.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro