Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat indicatorii tehnico-economici actualizați pentru modernizarea a trei străzi situate pe Dealul Furcilor

Îndosariat în: Administrație |

Străzile Izvorului, Nicolae Labiș și Barbu Catargiu vor fi modernizate cu finanțare prin Programul Național de dezvoltare Locală (PNDL II).

În ședința CL Alba Iulia au fost aprobați indicatorii tehnico-economici privind investiția și finanțarea de la bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanțează de la bugetul de stat.

”Urmare solicitării depuse în acest an la Ministerul Dezvoltării Regionale pentru finanţare în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, acest obiectiv a fost cuprins în lista obiectivelor cu finanţare de la bugetul de stat în perioada 2017-2020, alături de alte 4 obiective din municipiul Alba Iulia”, a precizat reprezentantul administrației locale.

Valoarea actualizată a devizului general al investiţiei este de 2.269.440,22 lei, reprezentând 493.517,50 euro, ținând seama în actualizare de cheltuielile efectuate până în prezent, de modificarea TVA-ului de la 20% la 19% în timpul promovării obiectivului și de valoarea contractată pentru execuţie. Durata de execuţie este de 10 luni.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.