Consilierii locali și-au dat acordul pentru deschiderea celui de-al treilea supermarket LIDL din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

În ședința din 26 februarie 2019, consilierii locali din Alba Iulia, au aprobat, Planul Urbanistic de Detaliu aferent construirii unui nou magazin comercial LIDL în oraș.

Documentația propune realizarea unui magazin comercial ”LIDL” în suprafață de 1.800 mp, precum și amenajarea unui număr de 114-115 parcaje aferente, pe un teren privat cu suprafața de 7803 mp, situat pe str. Calea Moților, la nr. 166. Accesul auto și pietonal se va realizează din B-dul Revoluției, str. Alcalla de Henares și Calea Moților. Parcajele se vor amenaja în incinta proprie.

Primul magazin LIDL din Alba Iulia s-a deschis în 2013 și este situat pe strada Lalelelor, iar în luna septembrie 2018, Consiliul Local a aprobat construirea celui de-al doilea supermarket al firmei, în centrul municipiului Alba Iulia, în zona Pieței Sifor. Documentația aprobată marți vizează așadar construirea celui de-al treilea magazin Lidl din oraș.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.