Consiliul Local Alba Iulia va cotiza în anul 2013 cu peste 13.000 de euro la AIDA

Îndosariat în: Administrație |

Consilierii locali vor dezbate marți, 26 februarie, proiectul de hotărâre privind plata cotizaţiei pe anul 2013 a Consiliului Local al municipiului Alba Iulia către Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia (AIDA).

Potrivit Procesului verbal al Adunării generale a membrilor componenţi ai AIDA, din data de 15 mai 2007, cotizaţia anuală este stabilită la 1 leu/ locuitor în cadrul fiecărei localităţi, astfel că, luând în considerare rezultatele provizorii ale recensământului efectuat în anul 2011, CL Alba Iulia va plăti aproximativ 13.300 de euro.

În total, de la cele 11 localități  din care este constituită, AIDA va încasa în 2013 o cotizație de peste 25.000 de euro (aproximativ 115.000 de lei).

Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba lulia (AIDA) s-a înfiinţat la data de 27 iulie 2007 sub forma unei persoane juridice române de drept privat, fără scop lucrativ şi apolitică, având sediu la Alba Iulia. Este constituită din Municipiile Alba lulia, Sebeş, oraşul Teiuş, comunele Vinţu de Jos, Sântimbru, Ciugud, Ighiu, Galda de Jos, Cricău, Meteş, Berghin şi Consiliul Judeţean Alba. Scopul Asociaţiei este dezvoltarea economică şi socială la nivel regional şi subregional în baza unor acţiuni durabile, de calitate, sustenabile financiar, uman şi instituţional.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.