Consiliul Local din Alba Iulia a primit o solicitare de folosință gratuită a sălii de forță de sub tribuna oficială a Stadionului ”Cetate”

Îndosariat în: Administrație |

powerlifting-alba-iuliaConsilierii locali din Alba Iulia vor dezbate în ședința de săptămâna viitoare solicitarea depusă de Federația Română de Powerlifting pentru folosirea gratuită a sălii de forță de sub tribuna oficială a Stadionului ”Cetate” din Alba Iulia.

Cel mai probabil cererea a fost făcută în urma deciziei administrației locale de a stabili tarife pentru utilizarea bazelor sportive din subordinea Consiliului Local, în acest caz fiind vorba de plata unei taxe de 0,5 lei/mp/zi.

Aleșii locali vor stabili și perioada pentru care federația primește în folosință gratuită sala.

Cel mai probabil cererea va fi aprobată deoarece, potrivit consilierului juridic Mihai Pripon, se încadrează în condițiile Legii educației fizice și sportului potrivit căreia ”federațiile sportive naționale sunt persoane juridice de drept privat, de utilitate publică, autonome, neguvernamentale, apolitice și fără scop lucrativ”.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.