Contractul pentru lucrările de amenajare a curții școlii Ion Agârbiceanu a fost câștigat de firma Elis Pavaje

Îndosariat în: Administrație |

Scoala-Ion-AgarbiceanuÎn urma evaluării ofertelor depuse la licitația pentru atribuirea contractului de lucrări de amenajare a curții școlii Ion Agârbiceanu (fosta școală nr. 6) din Alba Iulia, a fost declarată câștigătoare oferta cu prețul cel mai scăzut a firmei ELIS PAVAJE. Față de valoarea estimată a lucrărilor de 827.602 lei, contractul a fost atribuit la valoarea de 465.462,31 de lei (ambele sume fără tva). Durata contractului este de trei luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor (cel mai tarziu 15 octombrie a.c.). Perioada de garanție este de 2 ani.

Sunt prevăzute terasamente pe o suprafață de 4150 mp și realizarea de platforme pe o suprafață de 3240 mp. Ulterior, pe aceste amplasamente se va amenaja un teren de sport prevăzut cu iarbă artificială, împrejmuit cu gard (total 800 m). Terenul va beneficia și de o instalație nocturnă ce înglobează 6 corpuri de iluminat. De asemnea sunt prevăzute rigole de scurgere ape pluviale pe 150 ml și amenajarea de spații verzi – 690 mp.

Odată cu finalizarea acestui obiectiv putem spune că și această școală va fi pe măsura așteptărilor elevilor, părinților și a profesorilor de aici. N-are rost să insist asupra dificultăților ce ne-au împedicat să începem lucrul la curtea școlii de la Ion Agârbiceanu. Întârzierile, chiar și justificate, au fost un motiv de dezamăgire pentru mulți și un motiv de a ne încăpățâna să găsim soluții și banii pentru a face ce trebuie. Deși pare un clișeu, în cazul ăsta putem spune mai bine mai târziu decât niciodată. Poate că cei care ne-au pus piedici vor înțelege și de aceasta dată că nu ne pot opri, ci poate doar amâna”, a declarat primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.