Cornel Comşa, deputat PP-DD: ”În Consiliul Judeţean Alba există un ménage à trois. USL Alba nu există”

Îndosariat în: Politică |

Deputatul PP-DD Cornel Comşa, a comentat, într-o conferinţă de presă, situaţia politică din Alba criticând dur conducerile locale ale PNL şi PDL. Comşa consideră că ”USL e inexistent în Alba. PNL şi PDL sunt conduse de doi jupâni. PSD e scăpat din mână de Dîrzu”.

“Acum trei luni de zile vă spuneam că în Consiliul Judeţean Ion Dumitrel s-a pupat pe gură cu Teodor Atanasiu. Am sperat că lucrurile nu vor rămâne aşa, că se vor schimba şi că USL-ul va funcţiona cu adevărat în judeţul Alba. Acum, Consiliul Judeţean s-a întors cu 8 ani în urmă, prin concubinajul dintre PNL şi PDL. Iar ultimul baston pe care PDL-ul se sprijină este PNL-ul . Liberalii sunt cei care ajută PDL să nu se prăbuşească”, a declarat Comşa. În ceea ce priveşte PSD Alba, deputatul PP-DD crede că organizaţia judeţeană a fost “scăpată din mână” iar consilierul judeţean Ioan Florea este de partea lui Ion Dumitrel, concluzia fiind că ”singura opoziţie din Consiliul Judeţean Alba sunt cei trei consilieri PP-DD”.

 De asemenea, Comşa i-a numit ”jupâni” pe liderii PNL şi PDL Alba care conduc organizaţiile judeţene de peste 20 de ani, atrăgând atenţia că ”într-o construcţie democratică, o filială judeţeană trebuie să se reformeze în timp, să se redefinească şi să progreseze”, şi consideră că cele două partide au ”subjugat instituţiile statului atât la nivel judeţean cât şi naţional”. “Am sperat ca oamenii să trăiască mai bine iar politicienii să nu mai alerge atât de mult doar după ce le dictează interesele de moment. Vă asigur că eu şi colegii mei din PP-DD nu vom închide gura. Oricum, eu cred că mai există speranţă, la fel cum cred că în PNL, PSD sau PDL există şi oameni oneşti”, a mai decalarat Cornel Comşa.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.