Corul “Theotokos” a susținut un concert extraordinar cu ocazia Învierii Domnului

Îndosariat în: Actualitate |

Cu ocazia Sfintei Sărbători a Paştelui la biserica Maier I, Corul “Theotokos” a susţinut un concert care a durat 40 de minute având cântece din repertoriul românesc tradiţional şi internaţional.

concert-corul-theotokos-biserica-maieriÎnsoţiţi de părinţi şi rude, tinerii cu vârste cuprinse între 6 ani şi 20 de ani au Preaslăvit Învierea Domnului fiind dirijaţi de părintele Nicolae Călin Bulac care a devenit un reper cu o identitate aparte şi respectată în arealul cultural-artistic al meleagurilor noastre.

Cu începere de la ora 18:30, tinerii s-au adunat cu mic, cu mare la biserică pentru a Slăvi pe cel care a Înviat pentru ca noi să avem viaţă veşnică, dar şi pentru a le face o bucurie părinţilor care au venit la evenimentul devenit tradiţie în Corul „Theotokos”. Echipa este formată din 80 de tineri, dar din cauza vacanţei concertul a fost susţinut doar de jumătate şi cu toate acestea au reuşit să impresioneze prin voci individuale şi de grup. Conform părintelui Călin Bulac, scopul principal al acestui proiect este apropierea copiilor de biserică.

Corul are o vechime de aproape 26 de ani fiind înfiinţat de actualul Mitropolit Andrei Andreicuţ, iar de atunci sărbătorile şi nu numai sunt motiv de întâlnire şi exersare a abilităţilor muzicale. Corul este cunoscut prin faptul că a vizitat de-a lungul timpului America, Australia şi alte 26 de ţări, iar tinerii pregătesc alte excursii la vară în Italia şi în toamnă intenţionează  să-i facă o vizită la Moş Crăciun în Finlanda.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.