Coșmar lângă Cetatea Devei: CNS Cetate Deva – Performanţa Ighiu 2-1 (2-1)

Îndosariat în: Sport |

cns-deva-performanta-ighiu-sep-2016Trupa lui Adorian Himcinschi a pierdut un meci extrem de important, 1-2 (1-2), cu CNS Cetate Deva și irosește o mare șansă de a intra serios în calculele promovării. Performanța a dezamăgit la ora unei partide ce ar fi putut însemna o lovitură dată unei contracandidate, Viorel Tănase debutând cu dreptul pe banca noii sale echipe, aflată în criză.

Erorile defensive au fost determinante pentru trupa lui Adorian Himcinschi, care a început meciul de la 0-1, după reușita de la 40 de metri a lui J. Vajda, ce l-a surprins ieșit pe Tiut. Gîț a egalat în minutul 19, S. Szekely a lovit bara, dar în minutul 34 a punctat Tecsi.

După pauză, ighienii au presat steril, neavând prea multă luciditate, chinuindu-se să pericliteze poarta adversă, înregistrând prima înfrângere externă și o îndepărtare periculoasă de vârful ierarhiei.

• Himcinschi: „Nu a fost prestația dorită. Am primit un gol de portar și al doilea pe o nesincronizare”

Un eșec la care nu ne așteptam, n-am fost la parametrii așteptați. Deva a meritat victoria pentru că și-a dorit-o mai mult. Suferim din punct de vedere defensiv, primim ușor golurile, primul pe o greșeală de portar și al doilea pe o nesincronizare! Toată lumea aștepta un start fulminant de campionat, dar nu a fost așa. Campionatul este lung, suferim la omogenitate, este o înfrângere, dar nu un moment crucial al sezonului. „, a comentat Adorian Himcinschi.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.