Crucea Roşie Alba îi sărbătorește astăzi de la ora 16.00 pe vârstnicii de la Aşezământul „Sfântul Andrei” din Bărăbanţ

Îndosariat în: Actualitate |

crucea-rosie-albaCu prilejul Zilei Internaţionale a persoanelor de vârsta a III-a, Crucea Roşie Română Filiala Alba va desfăşura astăzi, 1 octombrie 2013, începând cu ora 16.00, la Aşezământul „Sfântul Andrei” din Bărăbanţ, activităţi de socializare şi mobilizare cu vârstnicii din acest centru de îngrijire.

Pentru două ore, 7 voluntari  ai Crucii Roşii, instruiţi în gimnastica persoanelor în vârstă, vor derula un program de gimnastică adaptat nevoilor beneficiarilor din centru, fiind în acelaşi timp deschişi discuţiilor cu aceştia, ascultării nevoilor lor şi împărtăşirii experienţelor de viaţă care i-au marcat de-a lungul timpului.

“În semn de apreciere şi pentru a marca această zi specială, voluntarii noştri vor dărui doamnelor flori iar domnilor mere, pentru un plus de sănătate.Vârstnicii reprezintă o categorie aparte de persoane vulnerabile care, urmare a experienţelor trăite şi a înţelepciunii acumulate în timp, cuceresc pe oricine. Ei au nevoie de atenţie, să fie înconjuraţi de oameni blânzi, cu suflet mare şi care să le fie alături deopotrivă în perioadele de cumpănă şi cele de fericire”, au transmis reprezentanţii Filialei de Cruce Roşie a Judeţului Alba, care urează pe această cale tuturor vârstnicilor  sănătate şi momente frumoase alături de cei dragi.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.