CSU a jucat astăzi un meci demonstrativ împotriva unei selecționate a elevilor Colegiului Național HCC din Alba Iulia

Îndosariat în: Sport |

csu-alba-iulia-la-colegiul-national-hcc“Baschet cu zâmbetul pe buze” a fost sloganul acţiunii desfășurate astăzi de elevele lui Miroslav Popov în Sala de Sport a Colegiului național “Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia.

Absente nemotivate la citirea catalogului au fost Alexandra Uiuiu şi Khadijah Whittington, care cu siguranţă vor regreta că au lipsit de la ora de sport, dar şi junioarele Mihaela Gherman, Sica Cuzic şi Andreea Beldian, ce nu şi-au putut face rost de scutire de la LPS, secundul George Lăncrănjan nefiind de acord!

Colegele de echipă care au răspuns “prezent”, amintite într-o ordine aleatorie, Chastity Reed, Tiffany Brown, Larisa Toma, Annemarie Părău, Jovana Vukoje, Sasa Cadjo, Breanna Salley, Ildiko Nagy, cele 8 “fantastice” au încins un meci amical cu o echipă de băieţi ce a reprezentat cu cinste Colegiul “Horea, Cloşca şi Crişan”, prima instituţie de învăţământ din judeţ…

După luptă aprigă, cei peste 80 de spectatori au asistat la un egal, dar deloc amical, pe parcursul celor 10 minute spectacolul fiind la loc de cinste din toate punctele de vedere. Americancele au dat tonul la show, momente agreate din plin şi de severul supraveghetor Miroslav Popov, care la un moment dat a vrut să solicite timeout pentru a rupe ritmul vijelios al execuţiilor de senzaţie.

Şi dacă s-a înregistrat o remiză, cu siguranţă scopul acţiunii a fost altul: acela de promovare a partidei de sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Universităţii “1 Decembrie 1918″, cu CSM Târgovişte, când, cu siguranţă nu va mai fi loc de atâta relaxare şi bună dispoziţie.

Şi fanii din tribună au avut parte de surprize, întrucât a existat un concurs de aruncări de trei puncte, cu recompense însemnând tricouri ale CSU cu autografele baschetbalistelor. 4 trofee care vor valora mult peste ani, dacă universitarele vor izbuti să-şi atingă obiectivele serioase din acest sezon: cupa şi campionatul.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.