CSU Alba Iulia a pierdut în aceasta seară pe teren propriu meciul disputat in compania ICIM Arad

Îndosariat în: Sport |

csu-alba-iulia-icim-aradCampioana en-titre a României şi principala contracandidată a echipei CSU Alba Iulia din acest sezon, ICIM Arad, a câştigat în această seară, meciul jucat de la ora 18.00, în Sala de Sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în faţa echipei antrenate de Miroslav Popov cu scorul de 67-64 (pe sferturi 20-8, 16-17, 16-16, 15-23).

Deşi înaintea meciului CSU Alba Iulia era cu moralul ridicat, după victoria împotriva titratei echipe, CSM Târgovişte, în această seară fetele nu au reuşit să se impună, pe parcursul primelor două sferturi, ICIM Arad conducând cu o diferenţă de aproximativ 10 puncte. Echipa lui Popov a sperat până în ultima secundă a meciului, iar ultimul sfert a fost unul de foc, diferenţa de pe tabelă fiind de câteva puncte. Cu 34 de secunde înainte de final, diferenţa era doar de un punct în favoarea oaspeţilor şi cei aproximativ 400 de spectatori erau în picioare şi aşteptau minunea care nu s-a produs. ICIM Arad s-a distanţat în ultimele 10 secunde ale jocului.

• ICIM Arad rămâne un adversar foarte greu de învins

Cele două formaţii au disputat în total 11 partide, iar CSU Alba Iulia rămâne cu o singură victorie şi cu toate că au arătat „poftă” de joc,  fetele lui Popov nu au reuşit să producă surpriza.

• Galeria Gruppo Arnsberg alături de CSU Alba Iulia

Deşi CSU a fost condusă de la un capăt la celălalt al meciului, galeria Gruppo Arnsberg a scandat neîncetat pe durata celor patru reprize de joc. Grupul format din aproximativ 10 suporteri a contestat vehement la câteva decizii discutabile ale arbitrilor. Sala de Sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a fost aproape plină de fani ai echipei locale, ICIM Arad fiind încurajată la rândul ei, de un grup de 10 suporteri.

• Bogdan Duma a recunoscut superioritatea oaspeţilor

Am întâlnit o echipă care astăzi a fost superioară la anumite capitole. Se întâmplă e un început de campionat, un  meci pierdut, mai sunt multe până la final. Sperăm ca în următoarele două meciuri să învingem şi după să ne concentrăm în Cupele Europene. Vreau să felicit echipa şi fetele. Mulţumesc suporterilor care au fost al şaselea jucător. Din păcate nu am câştigat”, a declarat la sfârşitul meciului Bogdan Duma, directorul executiv al echipei CSU.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat: Chastity Reed-12, Sasa Cadjo-11, Tiffany Brown-11, Annemarie Părău-10,Gabriela Larisa Toma-6, Breanna Salley-5. Chadijah Whittington-5, Ildiko Nagy-2, Alexandra Uiuiu-2 puncte.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.