CSU Alba Iulia a pierdut la ultima fază primul amical disputat în fața celor de la CSM Târgoviște

Îndosariat în: Actualitate |

csu-alba-iulia-csm-targoviste-primul-amicalEchipa lui Popov a pierdut la un singur punct diferență primul meci amical disputat în compania campioanei CSM Târgoviște, cu acest prilej fiind prezentat și lotul (ieri Andreea Beldian a împlinit 18 ani, aniversare fericită și din partea noastră) în fața fanilor prezenți la revederea cu baschetul feminin.

În acest test de verificare, scorul final a fost 65-66 (18-12, 17-14, 13-16, 17-24), după ce studentele au condus în majoritatea timpului, inclusiv la pauza mare (35-26).

Evoluția gazdelor, într-un joc de verificare “tare” a pus în dificultate echipa de lângă Turnul Chindiei, ce se pregătește astfel pentru Supercupa cu ICIM Arad.

Deși au pierdut în ultimele secvențe, a fost o prestație promițătoare pentru studentele din Cetatea Marii Uniri în compania deținătoarei titlului, care a eliminat CSU în semifinalele stagiunii precedente. Pentru gazde au punctat Jessica Kuster – 14 puncte, Elisabeth Pavel – 13, Valencia McFarland – 13, Wumi Agumbiade – 9, Milica Deura – 7, Alexandra Uiuiu – 4, L’Oreal Price – 3 și Marta Fodor – două. Un al doilea joc are loc vineri, de la ora 17.00, tot în Sala Universității „1 Decembrie 1918”.

 Echipa universitară va întâlni joi, 11 septembrie, respectiv vineri, 12 septembrie, în două meciuri amicale, campioana națională la baschet feminin, CSM Târgoviște, în primele două dispute în noua formulă, în fața propriilor suporteri.

Reamintim că în această vară au sosit la trupa antrenată de Miroslav Popov un număr de 8 jucătoare noi, dintre care 5 straniere (americancele Valencia McFarland, Jessica Kuster și L’Oreal Price, canadianca Wumi Agumbiade și bosniaca Milica Deura), respectiv 3 baschetbaliste autohtone (Elisabeth Pavel, Marta Fodor și Dora Ardelean), din lotul de sezonul trecut regăsindu-se și anul acesta Larisa Toma, Alexandra Uiuiu, Mihaela Gherman și Andreea Beldian.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.