Cu prilejul încheierii anului școlar 2016-2017, elevii și dascălii Şcolii „Avram Iancu” din Alba Iulia au realizat un eveniment de o înaltă ținută, la Casa de Cultură a Studenților

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

Un moment deosebit de emoționant a fost cel dedicat absolvenților de gimnaziu, care au fost întâmpinați de colegii din clasele a VII-a cu flori și mesaje de încurajare.

Pe versurile celebrului imn Gaudeamus igitur, absolvenții Școlii „Avram Iancu” au urcat pe scenă, ocazie cu care cele trei diriginte au strigat catalogul clasei, moment urmat de nominalizarea șefilor de promoție. În mod simbolic, absolvenții au predat cheia colegilor din clasa a VII-a, iar câte un reprezentant din fiecare clasă a transmis gânduri alese de mulțumire și de prețuire pentru doamnele diriginte și pentru toți dascălii școlii care au contribuit la formarea lor.

De asemenea, directorul instituției, Elena Ignat, le-a urat succes la examene, încurajându-i să-și urmeze visul și i-a felicitat pentru rezultatele obținute de-a lungul anilor de școală.

Un alt moment important al evenimentului a fost Gala performerilor, prilej cu care directorul adjunct, prof. Mirela Ianc a evidențiat elevii care s-au remarcat prin rezultatele deosebite obţinute, atât la olimpiadele şcolare, cât şi în cadrul concursurilor artistice, sportive sau lingvistice desfăşurate în acest an şcolar, precum și dascălii care i-au pregătit. Pentru meritele deosebite, elevii au primit diplome, plachete, distincții și premii în bani.

Seara s-a încheiat cu spectacolul „Star pentru o zi”, care a fost susținut de cei mai talentați elevi ai școlii. Încurajați de aplauzele părinților și bunicilor prezenți în sală, micii artiști au oferit câteva momente artistice deosebite, reușind să creeze o atmosferă extraordinară. Spectacolul a cuprins cântece, dansuri populare și de societate, teatru, precum și piese muzicale interpretate la pian și chitară.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro