Cu toate că a rămas cu sala aproape goală la Alba Iulia, Elena Udrea s-a arătat optimistă: ”Toți vrem binele PDL”

Îndosariat în: Politică |

Democrat-liberalii din Alba au dat impresia că s-au prezentat la întâlnirea cu Elena Udrea mai mult din amabilitate decât din dorința de a-i asculta moțiunea cu care candidează la președinția PDL și de a o asigura de susținerea lor. Din cei aproximativ 100 de membri de partid aflați în sală, mai mult de jumătate au plecat înainte de sfârșitul evenimentului.

Nici dintre cei care au rămas până la final nu au fost voci care să declare oficial, că discursul și viziunea Elenei Udrea privind viitorul partidului i-a convins să o voteze la Convenția PDL din 23 martie.

De altfel nu este un secret că PDL Alba este un susținător ”cu tradiție” a actualului președinte, Vasile Blaga, pe care l-a votat și la ultimele alegeri când acesta a candidat împotriva lui Emil Boc, decizie care, potrivit unor decocrat-liberali din organizația locală, a fost ”taxată” în interiorul partidului.

Din nefericire, unicul susținător declarat al candidatei la fotoliul de președinte PDL, Clement Negruț, a lipsit de la eveniment, din motive de sănătate.

Întrebată despre cum a fost primită la Alba Iulia și care este concluzia întâlnirii, Elena Udrea a declarat:

A fost o întâlnire extrem de pragmatică, de realistă. Sunt lucruri care trebuie discutate între noi, colegii. Nu putem porni mai departe ca o singură echipă dacă nu consumăm anumite tensiuni care s-au generat între noi. Sunt frustrări acumulate de la situația în care se află astăzi partidul, fiecare încearcă să găsească explicații sau vinovății într-o parte sau în alta. Dacă nu vom putea consuma această stare nu vom putea trece la etapa următoare, aceea de reconstrucție a Partidului Democrat Liberal, pentru că toți cei pe care i-ați văzut azi în sală, toți cei care am rămas în PDL vrem binele acestui partid”.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.