Cutremur în organizația PSD din comuna Berghin

Îndosariat în: Politică |

Calin-Potor-BerginAlianța PSD-UNPR-PC a înregistrat la alegerile europarlamentare rezultate dezastruase în comuna Berghin (19%) consideră deputatul  PSD pe Colegiul 1 al județului Alba, Călin Potor și a hotărât astfel să ia măsuri drastice și anume: dizolvarea organizației și retragerea sprijinului politic pentru cei doi consilieri locali ai partidului. 

”În urma analizei făcute am constat că rezultate total nemulțumitoare au fost la nivelul  comunei Berghin, la nivelul PSD și alianței, drept urmare o să luăm măsuri organizatorice corecte chiar dacă par drastice. Dizolvăm organizația ne restructurăm acolo, ne gândim într-un mod foarte serios și la ridicarea sprijinului politic celor doi consilieri locali din cadrul CL de la Berghin, pentru neimplicare în campania electorală. Cu astfel de măsuri și cu muncă mult mai serioasă decât până acum rezultatele noastre de la alegerile prezidențiale să fie acelea pe care ni le dorim cu toții și anume să câștigăm într-o manieră convingătoare și candidatul nostru să fie președinte al românilor pentru următorul mandat”, a spus Călin Potor.

Potor consideră că în Berghin există resursă umană neexploatată și tineri dornici de afirmare care ar putea avea rezultate mai bune. Acesta a mai spus că va avea o discuție foarte serioasă cu cei doi consilieri locali, pentru a vedea motivele neimplicării în campanie, și în urma explicațiilor acestora va lua măsurile cuvenite.

Acesta a fost nemulțumit că oamenii din partid nu și-au făcut treaba și consideră că ”este firesc să luam atitudine” pentru neîndeplinirea targetului.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.