Daruri de Paște din partea TNL Alba Iulia pentru copiii de la ”Rița Gărgărița”

Îndosariat în: Actualitate |

TNL-Alba-Iulia-Cadouri-Paste-2014După cum obișnuiește de câțiva ani buni, în spiritul Sfintelor Sărbători Pascale, Organizația de Tineret a PNL Alba Iulia, a organizat, vineri, 18 aprilie a.c., o importantă acțiune de implicare în comunitate.

Astfel, TNL-iștii albaiulieini, sub deviza “TNL Alba Iulia e alături de tine”, s-au mobilizat în a oferi daruri în preajma Sfintei Sărbători a Învierii Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos. De această dată, beneficiari au fost copii a căror viață este încercată de probleme și griji. Încărcați cu cadouri (jucării și dulciuri), tinerii liberali, în frunte cu președintele Gabriel Lupea, au făcut o vizită la Casa de Copii „Rița Gărgărița” și le-au făcut o bucurie copiilor găzduiți acolo. Acțiunea este una tradițională pentru TNL Alba Iulia, ai cărei membrii, în ultimii ani i-au vizitat frecvent pe acei copii, i-au invitat la diverse acțiuni și i-au sprijinit în măsura posibilităților.

Astfel de acțiuni vor continua și în viitor, iar beneficiari vor fi și alți copii provenind din centre de plasament sau din familii defavorizate social din Alba Iulia.

Prof. Adrian SIMION,
Purtător de cuvânt – PNL Alba, Coordonator T-Comunică – TNL Alba

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.