Daruri și program de romanțe pentru bătrânii din Căminul pentru Persoane Vârstince din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

caminu-persoane-varstnice-alba-iuliaMâine, 1 octombrie 2014, la ora 14:30, la Caminul pentru Persoane Varstnice din subordinea Consiliului local al municipiului Alba Iulia, va fi sarbatorita Ziua Internaționala a Persoanelor Vârstnice, eveniment organizat în colaborare cu Centrul de Cultura Augustin Bena.

Programul artistic va fi completat de grupul “Optimistii” al Căminului pentru persoane vârstnice Alba Iulia, cu un program de romanțe.

Ca la orice aniversare, bunicii din camin vor primi daruri oferite din partea Primariei municipiului Alba Iulia și din partea unor sponsori inimosi.

Evenimentul face parte din programul complex de integrare, socializare și petrecere a timpului liber al beneficiarilor din Căminul pentru Persoane Vârstnice Alba Iulia.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.