Datoria de peste 140.000 de lei a Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia la bugetul local a fost ștearsă

Îndosariat în: Actualitate |

Casa-de-Cultura-a-Sindicatelor-Alba-IuliaÎn ședința de astăzi consilierii locali din Alba Iulia au aprobat scutirea de la plata datoriilor pe care Casa de Cultură a Sindicatelor le-a acumulat la impozitul pe clădiri.

Potrivit Anuței Șinar de la Direcția de Venituri, datoria se ridică la suma de 142.395,42 de lei din care 83.081 de lei reprezintă creanța fiscală principală iar 59.314,42 de lei majorări de întârziere, cu precizarea că impozitul pe clădiri nu a fost calculat pentru întreaga clădire de pe str. Mihai Viteazul nr.31, ci doar pentru acele încăperi care au fost închiriate sau date în folosință altor persoane juridice (SC Sevco Service SRL, SC Club Factory SRL, SC Vogue Studio SRL etc.).

Prezent la ședință, Vasile Claudiu Marean, directorul instituției a arătat că, din cauza veniturilor foarte reduse, dacă ar trebui să plătească această sumă instituția ar întâmpina serioase probleme financiare. Acesta a fost susținut de consilierii PNL care au pledat pentru schimbarea deciziei din comisie care a dat aviz negativ solicitării de scutire de datorii.

Proiectul a fost adoptat cu majoritate de voturi.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.