De 1 iunie CRBL te invită la Kendama Contest, la Alba Mall din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

De 1 iunie, ieşim din casă, la distracţie! Eşti pregătit să arăți ce știi? Pe 1 iunie, de la ora 11:00, toţi copiii sunt aşteptaţi la Alba Mall, la Kendama Contest. Haide să-l cunoști pe CRBL și să vezi ce trick-uri îți va da, pentru a câștiga premiile puse în joc. Oricine e binevenit, indiferent de vârstă, iar grupele se vor face în funcție de ordinea înscrierii.

Înscrierile se pot face începând cu 11.05.2017, de la ora 10:00, în CTC Store, din Alba Mall. Vocherul de înscriere se găsește în CTC Store.

„Credem în mişcare, credem în tot ceea ce este nou sau in trend şi credem în pasiunile celor care ne susţin, mai ales în cele ale copiilor! Suntem ferm convinşi că viaţa celor mici poate avea şi alte nuanţe, ce nu vor conţine tablete sau telefoane mobile. Aşa am crescut ideea unui concurs de Kendama. Ne-am adunat forţele şi, pe 1 iunie, de la ora 11:00, în Alba Mall, ne strângem cu toţii, indiferent de vârstă, pentru a ne lăsa jurizaţi de nimeni altul decât CRBL. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Alba Mall, cu sprijinul CTC Store şi Asociaţia „O viaţă sănătoasă, unde vom da culoare Zilei Copiilor”, transmit organizatorii.

Regulament „Kendama Contest”

 1. Concursul „Kendama Contest” este organizat de către S.C. Cora Trade Center S.R.L., în parteneriat cu Centrul Comercial Alba Mall, din Alba Iulia
 2. Concursul se va ţine în incinta Alba Mall, începând cu ora 11:00, pe 1 iunie 2017
 3. Înscrierea se poate face doar în CTC Store, din Alba Mall, începând cu 11 MAI, ora 10:00
 4. Preţul înscrierii este de 50 de lei
 5. Valoarea înscrierii se va transforma într-un voucher valoric, pentru produse din CTC Store
 6. Pe baza voucherului se pot achiziţiona produse doar în valoare de 50 de lei
 7. Produsele se pot achiziţiona doar într-o singură tranşă de la înscrierea în concurs
 8. Voucherele sunt valabile în perioada 01.06.2017 – 31.07.2017
 9. Nu există vârstă limită pentru înscrierea în concurs
 10. Grupele pentru concurs se vor face în ordinea înscrierii în acesta
 11. Data limită pentru înscriere este 31.05.2017
 12. Concursul va fi fotografiat şi filmat de către organizatori
 13. Premiile concursului sunt:
 • Premiul I – voucher 750 de RON, din CTC Store
 • Premiul II – voucher 500 de RON, din CTC Store
 • Premiul III – voucher 250 de RON, din CTC Store
 1. Premiile sunt valabile doar în CTC Store
 2. Premiile sunt valabile până la data de 31.07.2017
 3. Prin acceptarea premiului oferit de către Organizator câştigătorii sunt de acord ca numele, datele lor de identificare sau fotografia să poată fi făcute publice şi folosite în scopuri publicitare de către Organizator în materiale tipărite, audio sau video fără ca aceştia (câştigătorii) să emită pretenţii financiare împotriva organizatorului pentru realizarea acestor operaţiuni.
 4. Orice obligaţie de natură fiscală în legătură cu premiul câştigat este în sarcina exclusivi a câştigătorilor, cu excepţia impozitului ce trebuie reţinut la sursă conform prevederilor legale în vigoare, dacă acesta va fi datorat.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro