De 8 Martie, albaiulience s-au distrat şi au băut gratis în Club Allegria

Îndosariat în: Monden |

De 8 martie, Club Allegria din Alba Iulia a fost ticsit de femei. După ce în timpul zilei, reprezentantele sexului frumos au fost răsfăţate de iubiţi, de soţi şi de prieteni cu buchete de flori sau cadouri mai speciale, seara, acestea au ieşit valuri, valuri la distracţie, în club.

Ca nişte adevărate dive, cu coafuri alese şi îmbrăcate elegant, albaiuliencele şi-au dorit şi au şi reuşit să se distreze la maxim în cea mai frumoasă zi din an pentru ele.  Au depănat amintiri (probabil şi despre bărbaţii frumoşi din viaţa lor), au dansat şi s-au simţit de-a dreptul ca nişte “regine”.

Desigur, atâtea femei frumoase şi elegante au atras repede şi zeci de bărbaţi dornici să le admire în toată splendoarea lor. Aceştia şi-au făcut apariţia printre sutele de doamne şi domnişoare, fiind super încântaţi de atmosfera de petrecere de aici.

Organizatorii au fost şi ei la înălţime. Le-a oferit gratis tuturor băuturi alese, muzică, şi antren de calitate.

Băuturile au curs râuri, râuri iar distracţia a ţinut până spre dimineaţă.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.