De astăzi au început înscrierile pentru admiterea la Colegiul Militar Liceal “Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

S-a dat startul înscrierilor pentru admiterea din acest an la Colegiul Militar “Mihai Viteazul” Alba Iulia. Tinerii au timp până în data de 30 aprilie să îşi depună dosarele de concurs. Instituţia militară scoate la bătaie, la fel ca în anii trecuţi, 100 de locuri pentru băieţi şi 20 pentru fete.

Tinerii care visează la o carieră militară trebuie să îndeplinească o serie de condiţii, cum ar fi: să fie cetăţeni români, apţi din punct de vedere fizic şi medical, să aibă vârsta de cel mult 16 ani împliniţi în anul desfăşurării concursului de admitere şi să fie absolvenţi ai învăţământului gimnazial sau actualmente în clasa a VIII-a.

Dosarul de concurs va conţine copii după actul de identitate, de studii şi certificat de cazier  judiciar. Elevii vor avea de trecut de  vizita medicală, testarea psihologică, interviu de evaluare finală şi probele sportive. Candidaţii declaraţi admişi în urma acestor probe vor susţine, în perioada 30 mai – 1 iunie 2013, proba eliminatorie sub forma unui test grilă de verificare a cunoştinţelor la disciplinele Limba şi literatura română şi Matematică. În data de 8 iulie 2013 se vor afişa rezultatele finale ale admiterii.

Cei interesaţi sunt invitaţi la sediul Biroului de Informare Recrutare Alba, din Alba Iulia, str. Mihai Viteazul, nr. 11 (lângă Poarta a III-a a Cetăţii Alba Iulia) sau la telefon/ fax: 0258.81.22.91.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.