De marți, 10 octombrie 2017, orice șofer poate parca între 8.00 – 16.00, pe locurile concesionate de rezidenții imobilelor din Alba Iulia

Îndosariat în: Administrație |

Administrația locală din Alba Iulia anunță că HCL 309/2017, cu referire la modificarea regulamentului privind parcarile concesionate de pe raza municipiului va intra în vigoare începând cu data de 10 octombrie 2017 (după ce hotărârea va fi validată de Instituția Prefectului Alba). Practic, începând din această zi, orice șofer poate parca, între orele 8.00 – 16.00, pe locurile din apropierea blocurilor.

Reamintim că Regulamentului de organizare şi funcţionare a parcărilor publice de reşedinţă aflate pe raza municipiului Alba Iulia a fost modificat, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței consiliului local de marți, 26 septembrie.

Conform actului administrativ aprobat de aleșii locali, abonamentul pentru un loc de parcare va rămâne neschimbat, respectiv 120 de lei pe an, însă abonatul va beneficia de locul plătit în avans doar între orele 16.00 – 8.00 și în weekend.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.