De ziua lor, copiii au intrare gratuită la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia. Vezi programul

Îndosariat în: Actualitate |

De Ziua Internațională a Copilului, preșcolarii și elevii vor putea vizita gratuit Muzeul Național al Unirii Alba Iulia. Cu această ocazie, cei mici se vor putea bucura și de expoziția temporară „Vitrina cu păpuși”, transmit reprezentanții muzeului albaiulian.

Pentru că ne apropiem de sărbătoarea dedicată copiilor, muzeul și-a rezervat o parte a spațiilor expoziționale colecționarilor pasionați. Cele aproape 100 de păpuși expuse formează colecția unui copil mai mare al muzeului, conservatoarea Smaranda Cutean. Păpuși din porțelan, îmbrăcate în rochii de epocă, dar și păpuși mai vechi ale primei fabrici românești de profil Arădeanca ori clovni în ținute foarte colorate pot fi admirate timp de o lună la etajul II al Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia.

Programul de vizită al Muzeului Național al Unirii Alba Iulia este cuprins în intervalul orar 10.00 – 18.00.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.