Debut cu stângul pentru „alb-negrii”, în retur: Unirea Alba Iulia – Fotbal Comuna Recea 0-1 (0-0)

Îndosariat în: Sport |

Tehnicianul Adrian Bicheși a început cu stângul mandatul său pe banca Unirii Alba Iulia, pierzând pe “Cetate” la meciul de debut în eșalonul terț, scor 0-1 (0-0) cu Fotbal Comuna Recea.

Maramureșenii au controlat ostilitățile, fiind mereu periculoși la la buturile lui Suciu, iar R. Rus (53) a deschis scorul cu un șut în stânga portarului, de la marginea careului. “Alb-negrii” s-au prezentat modest în fața unei asistențe reduse, de doar 300 de spectatori, suferind primul eșec intern din actuala stagiune. La întâiul joc oficial după despărțirea de Adorian Himcinschi, uniriștii nu s-au regăsit în faza de atac, Lăsconi fiind izolat în avanposturi. Noua partitură ofensivă a grupării din Cetatea Marii Uniri s-a lăsat așteptată, doar două lovituri libere executate de Selagea fiind trecute în dreptul amfitrionilor. În etapa viitoare, un derby județean sub Drăgana, Metalurgistul Cugir – Unirea Alba Iulia, vineri, 16 martie.

Unica ocazie de egalare a fost irosită de Giurgiu (90+2), șut alături din 12 metri!

• 0-1, MIN. 53: R: RUS (cel mai bun jucător al partidei) a deschis scorul cu un șut de la 16 metri, în stânga lui Suciu, după o acțiune individuală

Oaspeții sunt mai prezenți în joc și amenințăuturilr lui Suciu în minutul 13 prin Oșan (reluare alături). O ocazie bună a avut Asăujan (23) care a pătruns pe dreapta și a șutat în diagonală!

Romario Rus (28) a fost extrem de periculos, șutând de la 10 metri, în stâlpul stâng, în diagonal, balonul fiind deviat de Suciu! Întâiul șut pe poară al gazdelor este trimis de Selagea (33), din lovitură liberă  de la mare distanță. O partidă modestă, cu puține oportunități, în care vizitatorii au fost mai periculoși. În schimb uniriștii au legat cu greutate, Lăsconii fiind izolat în avanposturi

La reluare R. Rus (46) a șutat din mijlocul careului puțin pe lângă. O  altă liberă executată de Selegea (48) dar A. Bota nu are emoții. Uniriștii continuă să joace departe de pretenții, contând foarte puțin în atac. În actul se cudn am consemnat debutul în Liga a 3-a a juniorului Adam în distribuia gazdelor.

Interesantă dispută pentru gruparea albaiuliană, unica din Alba ce în intersezon a mutat pe banca tehnică. Maramureșenii conduși de Romică Buia (fost coleg cu Mircea Oprea, secundul unirist, la AEK Poli Timișoara) și-au permis în această iarnă luxul unui cantonament centralizat în Antalya. Confruntarea dintre vecinele de clasament este una dificilă pentru amfitrioni, care trebuie să înceapă cu dreptul sezonul de primăvară, deși lipsesc I. Grozav (suspendat), An. David (nerefăcut) și italianul De Marco (nerezolvat transferul).

• Onacă, în premieră titular

Bicheși a început cu un cuplu inedit de fundași centrali, Onacă și Scrob – primul fiind în premieră titular în acest sezon. Și în linia mediană, am consemnat revenirea lui Goguța după o accidentare de durată, ce a jucat alături de Schiau (a doua oară titular în acest sezon). Uniriștii au construit cu greutate, linia mediană nefiind într-o formă deosebită. În tribune, o asistență redusă, puțin peste 300 de spectatori

Echipe: • Unirea: Căt. Suciu – F. Morar, Onacă, Scrob (67, Al. Man), Al. Giurgiu – B. Ștef (67, Adam), Goguța (80, Matei), Schiau, Davidaș (46, S. Iacșa) – Selagea – Lăsconi; rezerve Ciuperceanu, Ad. Matei, N. RusTat. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu și Mircea Oprea.

• Fotbal Comuna Recea: A. Bota – Dunva, A. David, Lang, V. Gherman (80, Urs) – Ciocan (85, Bandula), Cuc, Asăujan (68, Mih), Oșan, Chinde (75, Chiorean), R. Rus rezerve Iura, Bandula, Revesz, Opriș. Antrenor Romulus Buia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.