Deputatul Florin Roman cere demisia ministrului Vlad Voiculescu: „Avem ghinionul unui ministru total absent. A scăpat hățurile din mână”

Îndosariat în: Politică |

Deputatul Florin Roman (PNL) consideră că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu (USR PLUS) a „scăpat hățurile din mână” și pentru a-și acoperi incompetența dă vina pe liberali.

„Ne-am saturat de circ ieftin și incompetență!”, afirmă deputatul, care transmite că ministrul trebuie să demisioneze dacă nu este solidar cu Guvernul, după ce Vlad Voiculescu a ridicat suspiciuni de măsluire a cifrelor COVID-19 înainte de alegeri.

„Domnul Vlad Voiculescu a scăpat hățurile din mână în ceea ce privește gestionarea pandemiei și, în consecință, aruncă tot soiul de petarde… fumigene pentru a-și acoperi incompetența. Mai nou, acuză PNL, după ce s-a certat cu medicii, cu primarii, cu primul ministru, că am fi măsluit datele privind pandemia COVID 19 în perioada alegerilor parlamentare. O acuzație extrem de gravă!

Adevărul este că, atunci aveam un ministru al Sănătății, pe dr Nelu Tătaru, care vorbea și acționa din teren, al cărui birou erau spitalele…strada. Actualul ministru nu a călcat într-un spital decât atunci când s-a întâmplat tragedia cu incendiul de la “Matei Balș”. Ceea ce domnul Voiculescu prezintă ca fiind un lucru ascuns, era cunoscut de toată lumea: Nelu Tătaru carantina focarul pentru a scapa localitatea de carantina, iar strategia lui a dat rezultate.

I-a lăsat moștenire domnului Voiculescu o Românie care a gestionat excelent valurile 1 și 2 ale pandemiei. În valul 3 avem ghinionul unui ministru al Sănătății foarte prezent pe rețelele de socializare, dar total absent în teren! Ca ministru, mai ales al Sănătății, ori ești solidar cu oamenii și cu deciziile Guvernului, ori pleci! Ne-am saturat de circ ieftin și incompetență!”, a scris Florin Roman pe pagina sa de Facebook.

sursa: stiripesurse.ro

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.