Deschiderea noului an universitar la Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va avea loc duminică, la Casa de Cultură a Studenţilor

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

Duminică, 29 septembrie 2013studenti-uab, Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia îşi deschide porţile pentru un nou an universitar. Cu începere de la ora 10.00, la Casa de Cultură a Studenţilor va avea loc festivitatea de deschidere a noului an universitar.

Cu emoţia firească a oricărui început, toţi bobocii sunt aşteptaţi să calce pragul universităţii la fel ca şi studenţii şi masteranzii care vor avea parte de bucuria revederii. Nu se ştie cu exactitate câţi boboci vor studia la UAB, joi, 26 septembrie fiind ultima zi a înmatriculării. Aşadar, de la 30 septembrie, studenţii şi masteranzii vor începe cursurile în cadrul facultăţilor din universitatea albaiuliană.

La fel ca şi până acum, structura anului universitar 2013 – 2014 va fi împărţită în două semestre. Atât la licenţă cât şi la master activitatea didactică va începe din 30 septembrie şi va ţine până în 20 decembrie. Vacanţa de iarnă va ţine până în 5 ianuarie, iar activitatea didactică va continua două săptămâni, pentru ca examenele să înceapă la majoritatea facultăţilor în jurul datei de 20 ianuarie. Al doilea semestru va începe după vacanţa de iarnă, la sfârşitul lunii februarie, pentru ca elevii să aibă liber cele trei zile pascale. Sesiunea de vară este programată în luna mai, elevii din anii terminali având un program special pentru pregătirea examenului şi a lucrării de licenţă respectiv master.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.