Deschiderea supermarketului Lidl din Alba Iulia va avea loc joi 7 noiembrie. Primii clienți vor beneficia de promoții

Îndosariat în: Actualitate |

magazin-lidl-la-alba-iuliaNoul supermarket LIDL construit în Alba Iulia, mult aşteptat de către locuitorii oraşului, se va deschide joi, 7 noiembrie 2013. Astfel, cetăţenii îşi vor putea face săptămâna viitoare primele cumpărături.

Odată cu deschiderea primului magazin din oraşul nostru, LIDL va veni în întâmpinarea clienţilor cu o gamă largă de produse de calitate, la cele mai bune preţuri. În noul magazin se vor putea găsi produse alimentare proaspete, multe dintre acestea venind direct de la producători locali, dar şi oferte avantajoase pentru o varietate de articole nealimentare.

Totodată, cei care vor călca pragul magazinului la deschidere se vor bucura de numeroase promoţii la produsele din ofertă. Investiţia din municipiul nostru asigură aproape 25 de noi locuri de muncă la nivel local.

Noul magazin LIDL se situează la intersecţia Bulevardului Revoluţiei 1989, cu strada Lalelelor şi strada Ion Lăncrănjan.

LIDL este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de ţări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajaţi, Lidl se numără printre primii 10 comercianţi de produse alimentare la nivel mondial.

În judeţul Alba, LIDL mai deţine magazine în Sebeş, Aiud, Blaj şi Cugir.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.