Directorul economic al SC Apa CTTA Alba, Lucica Crișan, trimisă în judecată pentru conflict de interese

Îndosariat în: Actualitate |

ciocan-judecator-sentintaParchetul de pe lângă Curtea de Apel din Alba Iulia a finalizat cercetările şi a dispus trimiterea în judecată a inculpatei Lucica Crișan, director economic al SC Apa CTTA SA Alba, pentru comiterea infracţiunii de conflict de interese.

Potrivit procurorilor, uzând de funcția pe care o avea,  în perioada 24 septembrie 2008 – 10 aprilie 2012 aceasta a participat la luarea deciziilor prin care s-au obținut direct foloase patrimoniale de către SC ALBA PRINT S.A. Petrești, persoană juridică la care inculpata era cenzor și beneficia lunar de indemnizație, semnând un număr de patru note de comandă și 38 de ordine de plată pentru achiziţionarea şi respectiv plata către S.C. Alba Print S.A. Petrești a unor bunuri în valoare totală de 161.996 lei.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Alba Iulia.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, situaţie care nu poate înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie”, subliniază reprezentantul Parchetului.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.