Distracţie pe cinste la petrecerea de banchet a Colegiului „HCC” din Alba Iulia

Îndosariat în: Monden |

banchet-hcc-2014Petrecerea de banchet a absolvenţilor Colegiului „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia a avut loc ieri seară, la restaurantul Mercur din Alba Iulia, timp în care pe scena din Piaţa Cetăţii au fost cele mai tari concerte din ţară, în cadrul primei zile a evenimentului Alba Fest. Acest lucru a fost neînsemnat pentru elevii colegiului HCC, care au avut ceva mult mai valoros, ceva pentru sufletul lor, una dintre cele mai frumoase petreceri din viaţa de liceu şi ultima în calitate de colegi, petrecerea de banchet.

Cu siguranţă fetele şi-au făcut planuri din timp pentru această minunată seară, iar acest lucru a fost vizibil. După cum este obiceiul la domnişoare, rochiile, pantofii şi accesoriile au fost selectate şi gândite cu mult înainte de eveniment, pentru ca fiecare să strălucească şi să iasă în evidenţă. De la ora 19.00, profesorii şi elevii au răspuns prezent la ultima strigare şi chiar dacă în patru ani au avut de împărţit note, absenţe medii şi orgolii, acum, la final, totul a fost lăsat la o parte, pentru distracţie, bună dispoziţie şi o horă pentru cei mai frumoşi ani din viaţă, anii de liceu. Începutul a adus muzică lentă, aperitive, pahare de „poveste” pentru ca apoi atmosfera să fie destinsă cu retro, dance, pop, şi muzică românească de petrecere.

Un dans, o amintire, un cuvânt de bine şi, neapărat un selfie. Pentru că întâlnirea a necesitat multe eforturi, drumuri la croitor, cosmetică sau coafor, cele mai îndrăgite clipe au fost imortalizate. Şi cum altfel, decât printr-un selfie, care a fost postat la scurt timp pe reţele de socializare.

Astfel, profesorii Colegiului „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia au mai scos pe piaţă o nouă generaţie de absolvenţi, care în scurt timp va fi o generaţie de absolvenţi cu diplomă de bacalaureat, dar care nu va uita niciodată de unde a plecat, şi când vor fi întrebaţi, vor răspunde cu mândrie unde au absolvit şi ce profesori au avut.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.