Doar doi din 73 de candidaţi au luat peste 5 la concursul de asistenţi medicali organizat la Spitalul din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Spitalul-Judetean-de-Urgenta-Alba-Iulia-dec-2013Ieri, 24 februarie s-a desfășurat proba scrisă a concursului pentru ocuparea celor 15 posturi de asistent medical la Spitalul Județean Alba, concurs la care s-au prezentat 73 de candidați din cei 76 înscriși pentru această probă.

În urma concursului, doar doi candidați au reușit să obțină peste 50 de puncte și au fost declarați admiși, urmând să susțină și proba  orală.  Restul  de  71  de  candidați  au  obținut  punctaje cuprinse între 18 și 48 de puncte. Concursul a fost supravegheat video. La concursul din 26 februarie, pentru infirmieri, sunt scoase la concurs 6 posturi, s-au înscris 14 persoane, dar în urma testărilor psihologice au rămas 10.

Cel mai căutat post este cel de registrator medical, concursul va avea loc în 3 martie şi, cu toate că salariul nu este unul „baban”, între 1.000 şi 1.100 lei lunar, s-au înscris 64 de persoane. În urma testărilor psihologice au rămas 45 care se „luptă” pentru 3 posturi, ceea ce înseamnă 15 persoane pentru un loc de muncă. Cu toate că acest post nu necesită studii superioare, managerul Spitalului Judeţean a spus că majoritatea concurenţilor au facultate.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.