Doi tineri de 17 şi 18 ani, din Alba Iulia au fost identificaţi, de poliţiştii de investigaţii criminale, ca fiind principalii suspecți în comiterea a două furturi din scări de bloc

Îndosariat în: Actualitate |

Se pare că, în cursul nopții de 24/25 iulie 2017, cei doi au sustras din scara unui bloc de locuinţe de pe strada Nazareth Ilit, o bicicletă, iar în noaptea de 27/28 iulie 2017 au forţat uşa unui uscător din scara unui bloc de pe strada Tulnicului şi au sustras o bicicletă şi o maşinuţă pentru copii.

În cadrul activităţilor de cercetare desfăşurate, poliţiştii au reuşit să recupereze una dintre bicicletele sustrase, acestea fiind restituită păgubitului.

Faţă de cei doi tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciilor.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro