Doi tineri din Alba Iulia s-au ales cu dosare penale pentru furt şi ameninţare

Îndosariat în: Actualitate |

jandarmi-amenda-alba-iuliaFiind nemulţumiţi că părinţii nu le dau suficienţi bani de buzunar, doi adolescenţi din Alba Iulia au recurs la sustragerea şi valorificarea obiectelor din propria gospodărie. Din spusele mamei, se pare că fac asta de mai mult timp, iar ultima ispravă s-a petrecut joi, 22 mai a.c., când au fost prinşi de jandarmi.

Potrivit maiorului Cosmin Jurcoveț, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba, “incidentul s-a petrecut în jurul orei 13.00, ora la care, un urma unui apel la 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia. O femeie a solicitat ajutor deoarece un posibil prieten al copiilor săi i-a sustras din curte o ţeava metalică în lungime de aproximativ 4 metri, obiect care a fost ulterior recuperat de concubinul acesteia. Totodată, aceasta a relatat că nu este prima dată când băieţii săi, în vârstă de 15, respectiv 17 ani, personal sau prin interpuşi, îi sustrag bunuri din locuinţă, pe care, ulterior, le valorifică în interes propriu.

Principalul suspect de furt a fost identificat ca fiind un minor în vârstă de 17 ani, domiciliat în Alba Iulia. În timp ce jandarmii se aflau la locuinţa femeii, unul dintre fiii acesteia s-a întors acasă şi cerându-i-se o explicaţie pentru sustragerile repetate, a motivat că a optat pentru această metodă deoarece nu primeşte destui bani de buzunar. Din verificări a mai reieşit şi faptul că femeia se simte ameninţată de fiii săi precum şi de celelalte persoane din anturajul acestora.

Drept urmare, existând suspiciunea rezonabilă a săvârşirii infracţiunilor de furt şi ameninţare, în cauză a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, urmând ca documentul să fie înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia, ca act de sesizare.”

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.