Doi tineri din Cluj surprinși de polițiști în timp ce „operau” prin metoda „Ziarul” în barurile din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Ieri, 22 martie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de A.G., de 22 de ani, din comuna Chinteni, județul Cluj şi A.R., de 28 de ani, din Cluj Napoca.

În sarcina lui A.G. s-a reţinut faptul că, în perioada 25 noiembrie – 18 martie 2017, în timp ce se afla în localuri publice din municipiul Alba Iulia, a oferit clienților localurilor, spre vânzare, diverse ziare şi,profitând de neatenţia acestora, a sustras 5 telefoane mobile, cu valori cuprinse între 700 şi 2.800 de lei.

Poliţiştii au stabilit faptul că, la comiterea a două dintre furturi, A.G. a fost sprijinit de A.R. Pentru documentarea activităţii infracționale a celor doi bănuiţi, la data de 23 martie, poliţiştii de investigaţii criminale au făcut o percheziţie la imobilul din localitatea Chinteni unde locuiesc cei doi bănuiţi şi au identificat unul dintre telefoanele furate din Alba Iulia precum şi contracte cu case de amanet din Cluj Napoca.

Cu ocazia verificărilor făcute la acele case de amante, au fost identificate alte două telefoanele mobile furate din Alba Iulia.

Faţă de A.R. şi A.G. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt şi furt calificat, respectiv complicitate la furt , urmând ca în cursul zilei de azi, 23 martie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro