Dorin Pocol: “Blocuri finisate în maximum două culori şi regândirea spaţiilor pe Bulevardul Victoriei”

Îndosariat în: Administrație |

Albaiulienii nu își vor mai putea „decora” blocurile după preferinţele fiecăruia. Consilierul local PP-DD Dorin Pocol a anunţat că, în cadrul comisiei de urbanism a municipiului Alba Iulia, s-a decis ca lucrările viitoarea de termoizolare şi finisare a faţadelor clădirilor de locuinţe să fie realizate în maximum două culori.

Consilierul local Dorin Pocol a declarat, duminică, în cadrul unei conferințe de presă, că se dorește o schimbare a orașului și în special a modului în care arată fațadele blocurilor.

„Știți cu toți că se fac termoizolații la blocuri, fiecare după cum îl taie capu. Ce am realizat împreună cu această comisie de urbanism, cu arhitecții care fac parte din această comisie și cu serviciul de urbanism din primărie, că, pe viitor, se va impune la aceste termoizolații două culori maxim, care se vor alege dintr-un paletar”, a precizat Pocol.

Acesta susţine că, împreună cu comisia, au hotărât să înceapă o redesenare a Bulevardului Victoriei, care, din punctul său de vedere arată inestetic, din cauza extinderilor din ultimul timp.

„Fiecare agent comercial sau proprietar care a făcut această extindere pe Bulevardul Victoriei să se încadreze într-un anumit proiect. Știu că acuma este mult mai greu decât la început, dar o să o facem astfel încât să aducem acest bulevard la o anumită linie și din punct de vedere estetic”, a mai declarat Dorin Pocol.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.