Dosar penal pentru administratorii unei firme care comercializa în Alba Iulia cămăși, tricouri și pulovere contrafăcute

Îndosariat în: Actualitate |

camasi-marca-false-alba-iulia-apr-2016Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din IPJ Alba au efectuat un control la o societate comercială cu punct de desfacere în municipiul Alba Iulia, specializată în comercializarea produselor vestimentare.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au constatat că în magazin erau expuse, pentru vânzare, produse de îmbrăcăminte purtând etichetele unor mărci celebre dar care nu prezentau caracteristicile calitative specifice acestor mărci.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de “punere în circulaţie a unui produs, purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 90, alin. 1, lit. b din Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi au luat măsura ridicării, în vederea continuării cercetărilor, a 289 de produse vestimentare (cămăşi, tricouri, pulovere).

FOTO: IPJ Alba

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.