Dosare penale pentru doi tineri din Alba Iulia, după ce au sustras mai multe haine dintr-un magazin situat pe bulevardul Transilvaniei

Îndosariat în: Actualitate |

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat un tânăr de 25 de ani şi o tânără de 24 de ani, din Alba Iulia, care sunt bănuiţi de comiterea unui furt dintr-un magazin de haine situat pe bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia.

Se pare că, în data de 04.08.2017, în jurul orelor 11.00, tânăra a distras atenţia vânzătoarei, iar tânărul a sustras mai multe articole de îmbrăcăminte, în valoare de 300 de lei, pe care le-a ascuns sub haine.

Faţă de cei doi tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro