Dosare penale pentru trei tineri din județul Botoșani, după ce au dat mai multe spargeri în municipiul Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Poliţiştii din Alba Iulia i-au identificat pe 3 tineri din municipiul Botoşani ca persoane bănuite de comiterea, în luna noiembrie 2016, a mai multor infracţiuni de furt calificat şi tentativă de furt calificat, fapte prin care au cauzat un prejudiciu de 4.500 de lei. Poliţiştii continuă cercetările, pentru documentarea întregii activităţi infracționale a celor 3 tineri.

La data de 17.02.2017, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe 3 tineri, unul în vârstă de 18 şi doi în vârstă de 27 de ani, din municipiul Botoşani, ca bănuiţi de comiterea, în noaptea de 20/21.11.2016, a unei infracțiuni de tentativă de furt, dintr-un automat de bilete, aparţinând societăţii locale de transport din municipiul Alba Iulia, amplasat într-o staţie de autobuz.

Totodată, poliţiştii au stabilit că, în cursul aceleiaşi nopţi, cei 3 tineri au spart geamul unui magazin situat pe B-dul Republicii din Alba Iulia şi au sustras 200 de pachete de ţigări, precum şi faptul că au forţat un automat de lapte şi unul de cafea, amplasate pe strada Arieşului şi au sustras sumele de bani colectate în interiorul acestora.

Valoarea totală a prejudiciului a fost estimată la 4.500 de lei. Faţă de cei 3 tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi tentativă de furt calificat precum şi pentru stabilirea şi documentarea întregii lor activităţi infracționale.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro