Două persoane rănite în urma unui incendiu petrecut la un imobil din Cartierul Micești, din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Pompierii militari din Alba Iulia au fost chemați să intervină astăzi, 16 ianuarie 2017, în jurul orei 17.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un imobil sitiat în cartierul Miceşti, din Alba Iulia.

Potrivit ISU Alba, este vorba despre un incendiu cu 2 victime, la o casă de locuit, pe strada Scărişoara. Persoanele care prezintă arsuri sunt în viaţă şi au fost transportate de urgenţă cu ambulanţa la spital.

UPDATE 1: La faţa locului s-au deplasat 2 ambulanţe, o autospecială şi echipaje de la E.On şi Poliţie. Cele două persoane rănite sunt o femeie şi un bărbat, de 42 de ani, respectiv 43 de ani, ambii fiind transportaţi la spital, cu arsuri.

Deocamdată, se fac cercetări în acest caz, dar potrivit ISU Alba, este vorba despre o explozie, probabil din cauza unei acumulări de gaze. Victimele au suferit arsuri pe aproximativ 60 la sută din suprafaţa corpului. Explozia s-ar fi produs la o teracotă din casă care era alimentată cu gaz.

UPDATE 2: ”Dispeceratul Delgaz Grid a fost anunțat ieri, 16 ianuarie a.c., în jurul orei 17, în legătură cu producerea unei explozii în imobilul cu numărul 37 situat pe strada Scărişoara din localitatea Miceşti, judeţul Alba. Echipa de intervenţii s-a deplasat de urgenţă la faţa locului pentru a lua măsurile de siguranţă care se impun,  a fost sistată alimentarea cu gaze naturale şi au fost demarate cercetările. Conform primelor investigaţiilor efectuate, cel mai probabil explozia s-a produs urmare a unei acumulări de gaze naturale”, precizează reprezentantul companiei.

Acesta adaugă că cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor şi a cauzelor exploziei sunt în desfăşurare.

”Compania îşi exprimă deplina compasiune faţă de victimele acestui tragic incident şi va acorda sprijin familiei persoanelor afectate”, este mesajul transmis prin Departamentul Comunicare Corporatistă Delgaz Grid.

Reamintim că pompierii din Alba Iulia au fost chemați să intervină luni, în jurul orei 17.00, la o explozie produsă în cartierul Miceşti. Potrivit ISU Alba, a fost vorba despre o explozie la o casă de locuit, pe strada Scărişoara, în urma căreia o femeie şi un bărbat, de 42 de ani, respectiv 43 de ani, au suferit arsuri extinse și au fost transportaţi de urgență la spital. În ciuda eforturilor depuse de medici, în urma rănilor grave suferite bărbatul a decedat la UPU Alba Iulia. Femeia a fost stabilizată și transferată la un spital de specialitate din București.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro