Dubla lui Claudiu Oara, fatală pentru „virușii verzi”: Sănătatea Cluj – Performanţa Ighiu 1-2 (1-0)

Îndosariat în: Sport |

Claudiu Oara a fost atacantul decisiv pentru Performanța Ighiu, care a învins astăzi, în deplasare, pe Sănătatea Cluj, scor 2-1 (0-1) grație dublei semnate de atacantul lui Mihai Manea în minutele 67 și 90+4.

 

Condusă la pauză, gol al englezului Yuh (17), prima clasată a întors rezultatul la reluare împotriva unei formații ce nu a primit gol acasă în această ediție, iar acum două runde a remizat cu „U” Cluj. Cu a patra victorie la rând, a doua consecutivă externă, gruparea ighiană se menține pentru a doua rundă la rând în fotoliul de lider al Seriei a 5-a din Liga a 3-a. Performanța a dominat copios întâlnirea, care însă se putea încheia la egalitate, dacă în prelungiri nu înscria Cl. Oara, ce a devenit „Gnohere” de Ighiu, însă etapa viitoare va absenta din pricina acumulării a 4 avertismente.

• Mihai Manea: „Victoria este în totalitate a jucătorilor care au crezut până la final

Victoria este în totalitate a jucătorilor care au crezut până la finalul prelungirilor că pot câștiga acest meci. Am jucat fotbal, am dominat, fiind conduși nemeritat la pauză. Chiar dacă ne-am impus în prelungiri, după aspectul jocului meritam cu prisosință toate cele trei puncte. Claudiu Oara a dovedit iarăși caracter, a înțeles, a intrat și și-a făcut datoria, marcând două goluri. Din păcate, va lipsi în derby-ul cu Industria, la fel ca și Fetița„, a declarat Mihai Manea.

• Cl. Oara – „Gnohere” de Ighiu!

„Virușii” au deschis scorul după o fază fixă, la care Yuh a șutat puternic de la marginea careului.  Intrat în teren, Cl. Oara l-a copiat pe Gnohere, atacantul FCSB, în meciul de Europa League din Israel și a marcat în două rânduri. Mai întâi a finalizat la colțul scurt centrarea lui Unguru, iar apoi în prelungiri a reluat cu capul lovitura liberă executată de Circo, inspirația lui Mihai Manea dând roade în condițiile în care doi jucători intrați în teren, Cl. Oara și Unguru au schimbat soarta întâlnirii.

• Scandal la final, suporterii „șepcilor roșii” i-au admonestat pe „virușii verzi”

După joc, unii dintre suporterii „șepcilor roșii” i-au admonestat pe jucătorii gazdelor admonestându-i pentru înfrângere. „V-ați dat viața cu „U” Cluj și pierdeți cu Performanța!”, a fost mesajul fanilor. Diferendul verbal s-a transformat într-un conflict, fotbaliștii Sănătății replicând într-o încăierare.

FOTO: ARHIVĂ

 

Sănătatea: F. Lăzăreanu – D. Bucur, Negru, Cr. Paul, Țîrlea, Bria, Ciupe, Yuh, D. Lazăr, Indreica, Ceaca; rezerve Todoran, Gașpar, Vitan, Itiesc, R. Rus, Nistor, Lupu. Antrenori Marius Semeniuc și Csaba Kiss.

Performanța: Sporea – Ad. Mărginean, Potopea, Iclănzan, Medeșan (60, Cl Oara) – Trifa, Joldeș (46, Unguru) – Circov, Hidișan, Tineiu (60, Olălău) – Seiwerth (89, E. Crișan); rezerve Zăvoi, Cl. Marcu, Ludwig. Antrenor Mihai Manea.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.