Duminică la Alba Iulia, Monica Macovei îşi va prezenta moţiunea “Reformiştii”

Îndosariat în: Politică |

Monica Macovei îşi va prezenta la Alba Iulia moţiunea intitulată “Reformiştii”, duminică, 17 martie, începând cu ora 09:30.

Întâlnirea cu reprezentanţii PDL Alba vine după ce în ultimele două săptămâni Vasile Blaga şi Elena Udrea au încercat să obţină cât mai multe voturi din Alba. Cea mai recentă vizită făcută de Monica Mcovei a fost la Bistriţa Năsăud, unde aceasta a profitat de ocazie pentru a arunca “săgeţi” către contracandidatul său, Vasile Blaga. “Cei de la putere, echipa lui Blaga, fac curte PNL-ului. Asta spune electoratului că vrem iarăşi să ne urcăm în scaunul puterii. Nu asta vrea electoratul de la noi. Electoratul vrea să facem opoziţie”, a declarat Monica Macovei.

În ceea ce priveşte prezenţa la întâlnirea cu cei trei candidaţi, cei mai mulţi din delegaţii care vor vota pe 23 martie la Bucureşti au răspuns invitaţiei lui Vasile Blaga. Rămâne de văzut ce interes va stârni Monica Macovei în rândul organizaţiei PDL Alba.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.