Duminică la Alba Iulia se organizează “Meciul Stelelor” pentru a păstra vie istoria Unirii Alba Iulia

Îndosariat în: Sport |

gicu-grozav-alba-iulia-mai-2014Fostul jucător unirist, Gicu Grozav se află în Alba Iulia pentru a-şi petrece vacanţa, după un sezon nu prea “grozav” petrecut în curtea ruşilor de la Terek Groznîi. Cu toate acestea, albaiulianul a pus la cale un meci amical, disputat între foşti jucători ai echipei din Cetatea Marii Uniri şi juniorii republicani antrenaţi de Mihai Dăcălescu.

Partida va avea loc la ora 11.00, pe stadionul central al complexului “Cetate”. Gicu Grozav s-a decis să organizeze acest meci cu mult timp în urmă, iar acum profitând de vacanţă, iniţiativa sa va prinde contur. “Iubesc Unirea Alba Iulia şi mă doare că nu mai există în fotbalul românesc. O spun sincer, îmi doresc să mă retrag de la această echipă” a declarat pentru ziarul Unirea, cel mai selecţionat albaiulian în naţionala de fotbal a României. Foştii săi colegi, actuali prieteni au răspuns “prezent” la chemarea lui Gicu, iar în echipa antrenată de Neluţu Popa se vor regăsi jucători precum, Miahi Mincă, Andrei Zăgrean, Călin Cristea, Florin Ilie, Alexandru Giurgiu, Ionuţ Grozav, Ciprian Seleagea şi alţii. Mai jos puteţi urmări un interviu cu Gicu Grozav, în care vorbeşte despre ce a fost, ce este şi ce va crede el că va fi… Unirea Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.