Dumitru Mălin își va lansa în 5 februarie la Alba Iulia volumul „Dincolo de râu era fagul împăratului”

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

dumitru-malin-dincolo-de-rauPoetul albaiulian Dumitru Mălin îşi lansează joi, 5 februarie 2015, un nou volum de proză scurtă contemporană.

Cartea „Dincolo de râu era fagul împăratului” va fi prezentată în cadrul unui eveniment organizat, cu începere de la ora 18.00, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Despre carte vor vorbi prof. univ. Ilie Rad, de la Universitatea „Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca, prof. Mioara Pop, director Bilbioteca Judeţeană Alba şi scriitorul Ion Marin Almăjan.

Evenimentul de joi va include şi minirecitaluri muzicale, susţinute de  Victor Geogean, şcoala de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia şi cantautorul Daniel Avram. Evenimentul se va încheia cu o sesiune de autografe din partea scriitorului Dumitru Mălin.

Lansarea de carte este organizată cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba şi Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga”, Alba.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.