După o razie a polițiștilor și jandarmilor în baruri din Alba Iulia, 12 persoane au fost conduse la Poliție pentru identificare

Îndosariat în: Actualitate |

Poliţiştii din Alba Iulia au organizat, sâmbătă, pe raza municipiului, o acţiune ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracţiunilor prevenirea evenimentelor rutiere şi combaterea abaterilor comise de participanţii la traficul rutier.

La acţiune au participat 38 de poliţişti care au fost sprijiniţi de 14 jandarmi şi care au controlat un număr de 15 localuri publice şi 16 societăţi asigurate cu pază proprie. 12 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Alba Iulia pentru identificare.

Poliţiştii au aplicat 37 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.450 lei, din care 21 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 13 la Legea 61/1991 privind odinea publică şi 3 la Legea 333 din 2003 privind paza obiectivelor.

În cadrul acţiunii, a fot identificat A.M., de 38 de ani, din Alba Iulia care este suspect de comiterea, în noaptea de 01/02.03.2013, a furtului unui număr de 7 ţevi metalice, în valoare de 300 de lei, din incinta unei centrale termice dezafectate, situată pe strada Arieşului din Alba Iulia.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului iar faţă de suspect cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.