Echipa din Cetatea Marii Uniri, obține prima victorie în actuala ediție a CEWL: Flying Foxes Viena – CSU Alba Iulia 74-78

Îndosariat în: Sport |

CSU Alba Iulia a reuțit să spargă gheața în actuala ediție a Ligii Europei Centrale și a obținut prima victorie, la Viena, împotriva multiplei campioane a Austriei, Flying Foxes, scor 78-74, un succes extrem de important în economia luptei pentru calificarea din Grupa A a întrecerii continentale.

Formația din Cetatea Marii Uniri și-a luat astfel revanșa după eșecul de ieri, din primul meci cu reprezentanta „țării valsului”, 68-81, iar dacă celelalte două întâlniri în Liga Europei Centrale a însemnat înfrângeri, a treia a fost una cu noroc.

Universitarele conduse de Emanuel Rodriguez au ieșit cu bine din această dublă europeană și întâmpină cu un moral în creștere întâia partidă de pe teren propriu, joi, 23 noiembrie, în Sala Universității „1 Decembrie 1918”, cu Basket Zabiny Brno.

Au marcat Ashley Morrissette – puncte, Tyshara Fleming – , Ana Radovic – , Jessica January – , Marta Fodor – , Cristiana Cutaş – ,  în lot Mădălina Geleriu, Lejla Omerbasic, Andreea Fleșer, Alexandra Bobar, Diana Ignat. Antrenor Manuel Rodriguez.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.