Echipa lui Manuel Garcia eliminată din Cupa României: CSM Satu Mare – CSU Alba Iulia 69-59

Îndosariat în: Sport |

CSU Alba Iulia continuă seria „neagră” de la începutul acestui an, fiind eliminată în sferturile Cupei României de CSM Satu Mare, care s-a impus cu scorul 69-59 (20-20, 21-13, 18-14, 10-12).

Echipa din Cetatea Marii Uniri era cotată cu șanse reduse ținând cont de criza pe care o traversează și problemele de efectiv, despărțindu-se recent de Radovic și Omerbasic, astfel că antrenorul Manuel Rodriguez se bazează pe numai 10 jucătoare, dintre care 4 junioare.

Revenind la confruntarea din „Sala Sepsi” de la Sf. Gheorghe, CSU a avut un început bun de joc, echiibrul fiind prezent pe întreaga durată a primului sfert, încheiat la egalitate. Și în al doilea parțial s-a mers cap la cap până la 34-33, când sătmărencele au avut o serie excelentă și un „run” de 7 puncte, prin care au intrat la pauza mare în avantaj de 8 „lungimi”. CSM-ul a controlat ostilitățile, oponentele au resimțit subțirimea lotului, astfel că sătmărencele au ajuns în ultimul sfert să se desprindă la 17 puncte, avansul fiind unul decisiv și confortabil.

CSU Alba Iulia este apăsată de seria negativă din 2018, când a alunecat serios pe tobogan, ajungând penultima clasată în ierarhie (de pe poziția a 4-a), cu 5 eșecuri la rând în Liga Națională și un singur succes din 8 partide oficiale.

După eliminarea din Cupă urmează Final Four-ul CEWL (3-4 martie, la Brașov) și turneul 6-9 (16-18 martie, la Oradeea).

Sătmărencele sunt în competiția europeană obstacolul din calea performanțelor dorite de CSU, partida din cupă fiind reeditată în semifinalele Ligii Europei Centrale, iar duelul se poate extinde și în play-off, dacă CSU reușeste să urce pe poziția a 7-a.

În continuare vă prezentăm programul Final 8 Cupa României: *sferturi, SCM Timişoara – Olimpia Braşov 71-62, “U” Cluj-Napoca – Sepsi Sf. Gheorghe 52-78, ICIM Arad – CSBT Alexandria 61-55, CSM SATU MARE – CSU ALBA IULIA 69-59; *semifinale, sâmbătă, 24 februarie: SCM Timișoara – Sepsi Sf. Gheorghe (17.15), ICIM Arad – CSM Satu Mare (ora 20.00); *finala, duminică, 25 februarie, ora 17.30.

Au marcat: Morrissetet 23 de puncte, January – 12, Fodor – 9, Fleming – 7, Crăciun – 6, Cutaș – două; a mai jucat Fleșer, în lot Ignat, Bobar, Agache.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.