Echipa lui Mihai Manea, egalată în minutul 90, din penalty: Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Performanţa Ighiu 1-1 (0-1)

Îndosariat în: Sport |

Performanţa Ighiu a remizat în etapa a XXI-a a Seriei a 4-a din Liga a 3-a în deplasare cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, scor 1-1 , după ce a condus la pauză cu 1-0.

A fost partida penalty-urilor, regrete fiind pentru oaspeți, care au fost egalați în minutul 90, partida fiind controlată de Performanța.

Scorul a fost deschis de Circov (17), după o lovitură de pedeapsă obținută de Tineiu (a treia etapă în care juniorul a fost implicat în reușitele propriei echipe), iar amfitrionii au egalat în ultimul minut, când P. Niță (90) a transformat un penalty la un fault în careu comis de Miroiu.

Performanța: Zăvoi – Miroiu, Icănzan, I. Grozav, Mărginean – Trifa, Oniche – Coltor, Circov, Tineiu – Seiwerth. M. Cristea (65, Oniche), Ciorchină (71, Coltor), Oara (75, Circov). Miroiu, Tineiu 1-1 (1-0), Circov (17 – penalty, scor de TIneiu) Niță (90 – penalty, făcut de Miroiu) meci controlat de oaspeti

Nouva Mama Mia: D. Radu – Folarin, Nandu, Catrici, Miculete, Timiș, Baradji, Băban, Macovei, Niță, Aquino; rezerve Micu, Brașoveanu, Hillion, Cioată, Chivăran, Ghorghioiu. Antrenor Dan Mănăilă.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro