Echipa “Marţienilor” de la Colegiul Economic au câştigat “Marea Gălăgie” de la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Marea-Galagie-la-Alba-Iulia-finalaÎn această seară, începând cu ora 19.00, pe scena din Piaţa Cetăţii, 7 licee din Alba Iulia s-au “luptat”  prin dans şi gălăgie în cadrul competiţiei de percuţie “Marea Gălăgie”, pentru o sală de sport nouă dotată cu sisteme audio, mai exact “un radio” al unităţii de învăţământ. Cei care au reuşit să strângă cei mai mulţi decibeli au fost supersonicii de la Colegiul Economic “Dionisie Pop Marţian”, coordonaţi de Sorana, iar pe locul II s-a clasat Colegiul Militar Liceal “Mihai Viteazul”, condus de Liviu Teodorescu.

Peste 200 de elevi din Alba Iulia, de la Colegiul Tehnic “Apulum”, Colegiul Naţional Horea, Cloşca şi Crişan”, Colegiul Militar Liceal Mihai Viteazul, Colegiul Economic “Dionisie Pop Marţian”, Liceul de Arte “Regina Maria”, Colegiul Tehnic “Dorin Pavel” şi Liceul Sportiv, au arătat publicului spectator prezent în ciuda ploii că ştiu să facă gălăgie “ca la carte”.

Competiţia de percuţie a fost un fel de extindere a Taberei de Muzică, ediţia a II-a,  organizată de Marius Moga şi echipa sa la Alba Iulia. De luni şi până joi, elevii din oraş au învăţat să se exprime prin dans, gălăgie şi să se sincronizeze, alături de echipa “De Moga Music”, pentru marele eveniment de vineri.

De elevii de la Colegiul Economic s-a ocupat Sorana (cel mai implicat lider de echipă), Colegiul Militar Mihai Viteazul a fost coordonat de Liviu Teodorescu, Colegiul Tehnic “Dorin Pavel” a fost antrenat de What’s Up, înlocuit vineri pe scenă de Shift, Colegiul “HCC” i-a revenit Addei, Liceul Sportiv lui Yoggi, Liceul Tehnic “Apulum” a fost antrenat de Junior şi echipa de la Liceul de Arte Regina Maria de Robert Maghetti.

În cadrul competiţiei gălăgia cea mai mare a fost făcută de public pentru echipa Colegiului Economic Dionisie Pop Marţian, care a obţinut Marele Premiu, pe locul II, decibelii i-au adus pe podium pe cei de la Colegiul Militar Liceal “Mihai Viteazul”, locul III a fost ocupat de elevii de la Colegiul “HCC” iar locul IV de elevii de la Colegiul Tehnic Apulum.

“Marea Gălăgie” de la Alba Iulia a fost gândită de Marius Moga special pentru elevii din licee.

După 14 ani de umblat m-am întors în oraşul meu şi mă bucur că am reuşit să mobilizăm 7 licee şi să facem cea mai mare orchestră de liceeni din ţara noastră”, a declarat Marius Moga,  fiind aclamat de către toţi elevii, care nu au ezitat să-i reamintească artistului de unde a plecat: “Moga, nu uita, Alba este casa ta!”.

La anunţarea câştigătorilor, alături de Micul Mozart  a urcat pe scena Alba Fest şi  fratele lui, celebrul regizor Iulian.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.