Echipa pregătită de Manuel Rodriguez s-a calificat în Final Four-ul CEWL: CSU Alba Iulia – Olimpia Braşov: 91-90

Îndosariat în: Sport |

Meci de-a dreptul incredibil, cu trei reprize suplimentare de prelungiri, un record pentru baschetul autohton, la Alba Iulia!

Cu mari emoţii şi trei suplimentare de prelungiri de câte 5 minute, CSU Alba Iulia şi-a luat revanşa, după un meci dramatic, în faţa Olimpiei Braşov (ce a învins-o sâmbătă seara, pe propriul teren cu 70-66) şi a câştigat jocul contând pentru Grupa A a Ligii Europei Centrale, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, scor 91-90 (86-86, 79-79, 70-70; 13-21, 24-14, 19-10, 14-25), calificându-se în Final Four-ul Cupei Europei Centrale.

Formaţia din Cetatea Marii Uniri a repurtat al treilea succes în cadrul întrecerii continentale (Olimpia a înregistrat întâiul eşec) şi este în proporţie covârşitoare sigură de prezenţa în „careul de aşi” (doar dacă pierde la o diferenţă mai mare de 19 puncte la Brno, în ultimul joc din grupă). Partida a fost una atractivă, cu oscilaţii de scor, vizitatoarele dominând primul sfert, iar elevele lui Manuel Rodriguez pe următoarele două (la pauza mare scorul a fost 37-35, iar după 30 de minute 56-45).

Finalul a fost unul incendiar, în ultimele 10 minute oaspetele au remontat spectaculos (un run de 11-0!), au trecut în avantaj, iar apoi a fost egalitate 68-68, timpul regulamentar încheindu-se nedecis 70-70. S-a  mers cap la cap, iar în a doua repriză de prelungiri, gazdele au avut 86-83, cu 6 secunde înaintea finalului, însă Irimie a dat un coş de trei puncte!!! Au marcat January – 27 de puncte (10 recuperări, „double-doble”), Morissette – 24, Fodor – 11, Crăciun -9, Radovic – 9 (15 recuperări), Fleming – 8, Cutaş – 3.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.