Ediția a III-a a Balului Voluntarilor din judeţul Alba va avea loc Vineri 1 Martie

Îndosariat în: Monden |

Vineri, 1 martie 2013, începând cu orele 17.00 va avea loc Balul Voluntarilor ediția a III-a în Spațiile Ryma (Latura de Nord a Cetății Alba Carolina) tema din aceast an fiind “Black and White Sensation” 2013.

Voluntarii de la Centrul Județean de Voluntariat Alba se pregătesc intens pentru acest eveniment anual, pentru a alege “Miss și Mister VOLUNTAR” 2013. Doisprezece tineri voluntari vor avea de trecut șase probe pentru acest titlu, care le vor pune la încercare diferite abilitați ca: cultură generală, dexteritatea prin dans și mișcare și alte probe surpriză. Acest eveniment este organizat de Centrul Județean de Voluntariat Alba și dedicat promovării voluntariatului în rândul tinerilor prin încurajarea lor de a petrece timpul liber într-un mod constructiv. Intrarea se va face pe baza de invitație.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.